Privatumo politika

Privatumo politika

  1. Bendrosios nuostatos

1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja CigsLT internetinės parduotuvės (toliau – www.cigslt.pro) ir www.cigslt.pro kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus ir tvarką.

1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

1.3 El. paštu, parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.cigslt.pro juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje ir teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

1.4 Įsipareigojame neparduoti prekių fiziniams asmenims iki 18 metų. Jei esate jaunesnis nei 18 metų, negalite pas mus apsipirkti, todėl išeikite iš svetainės. Jei perkate jaunesni nei 18 metų, pažeidžiate mūsų politiką ir įstatymus.

  1. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 www.cigslt.pro vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.

2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.

2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.

2.1.4 Asmens duomenys saugomi ne ilgiau, nei tai būtina tiems tikslams, dėl kurių jie tvarkomi.

2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.

2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2 www.cigslt.pro gerbia kiekvieno teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, el. pašto adresas ir kita elektroninės parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiais tikslais:

2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;

2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas);

2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;

2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

  1. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją tretiesiems asmenims tik 2.2 punkte nurodytiems tikslams pasiekti.

3.1.3 Tik įstatymų nustatyta tvarka.

  1. Registracijos pateikimo taisyklės

4.1 Registracijos formoje turite pateikti visą išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybę naudotis el. parduotuvėje.

  1. Asmens duomenų keitimas ar atnaujinimas

5.1 Jūs turite teisę bet kada pakeisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

  1. Slapukai (angl. cookies)

6.1 Informuojame, kad tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) išsaugome informaciją (slapukus). cookies). Įrašytą informaciją naudosime norėdami atpažinti Jus kaip ankstesnį svetainės naudotoją ir rinkti svetainės lankomumo statistiką. Galite bet kada peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, taip pat galite ištrinti kai kuriuos ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos jums gali būti neprieinamos. Darome prielaidą, kad naudodamiesi el. pašto parduotuve Jūs sutinkate, kad informacija būtų įrašyta Jūsų kompiuteryje (įrenginyje). Savo sutikimą galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus arba susisiekę su mumis bet kuriuo iš svetainėje skelbiamų kontaktų.

  1. Taisyklių pakeitimai ir baigiamosios nuostatos

7.1 www.cigslt.pro turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti Privatumo sąlygas, apie tai pranešdamas Jums el. parduotuvėje. Jūsų tolesnis naudojimasis mūsų svetainės paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami įstatymų nustatyta tvarka.

0